onsdag 5 september 2012

Vätternrundan

Vi är tillbaks på Osets ställplats efter att ha tittat runt lite på A6 köpcenter.
 Massor med butiker, men man blir ganska fort nöjd att gå där, speciellt när man inte kan shoppa så mycket för då blir det övervikt i bilen.. :-/
Calle var in tre gånger till Systemet, men sista gången nappade det..



Och det var väl en jäkla tur att vi kom hit när vi kom, för nu får de snart börja ta till skohornet om det ska rymmas några fler bilar här..
Otroligt så det snurrar husbilar och söker plats att stå på! De vill så klart hitta ett bra ställe att stå på, för campingarna här i närheten har höjt priset helgen till ära..

Och för en stund sen var det en man som kom ut på en gräsmatta och öppnade en burk med surströmming, vinden ligger på hitåt men ännu har inga sådana aromer infunnit sej..

Vi köpte laxkotletter och grillade snabbt vår middag, champinjoner, squash och tomat & avocadosallad. Snabbt och gott idag igen!


 En kotlett blev över och den gick Calle till husbilsgrannarna med. Mannen har stått och flugfiskat sen vi kom och inte fått nåt,
 så Calle tyckte de kunde få den..
Inte för att jag vill skryta, men sen kom de och undrade vad vi hade för marinad eller hur vi gjort, för det var den saftigaste och godaste lax de hade ätit..
 Jag tror nästan Calle fick sälja en grill, i allafall delade han ut ett visitkort.. ;-)

 Så här fint ser det ut att bli i kväll igen, hoppas ni inte misstycker..
 




3 kommentarer:

  1. Ni ser ut att ha så fint å mysigt... vi längtar efter er!

    SvaraRadera
  2. Haha, ja men på systemet kan man ju handla utan att tänka på vikten. Den försvinner ju snabbt igen liksom...;)

    Och ni verkar ju göra bra ifrån er over there, jag är inte alls förvånad att folk häpnar över er goda mat & köper grillar...Bästa reklamen för firman är ju eran goda mat liksom, mums!Tips inför kommande mässor! ;)

    Och vi längtar också efter er, men tycker att ni kan ta det lugnt och hållas på semester så länge ni bara kan! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Det är det värsta det, att vara borta från alla våra älsklingar, blir ju helt tårögd när vi ser bild på fb på dem.. Men vi börjar väl dra oss hemåt nu, får se om vi kommer fredag eller lördag. Kramar tlls dess! :-)

    SvaraRadera