tisdag 4 september 2012

Falsk trygghet..

Natten mellan fredag och lördag, 31 augusti till 1 september stod vi på Skatås ställplats vid Liseberg och det kostade 240 kr för 24 timmar och det kändes ganska tryggt och bra  eftersom det stod att de hade vakter som patrullerade hela natten och kontrollerade området.

 Idag läste vi på Husbilsklubben att det var en husbil som hade råkat ut för inbrott mitt i natten där, nu efter att vi varit där.. Otäckt!

Hur tryggt är det att stå på dessa ställplatser?

 Igår då vi körde från Strömstad, var vi in på en "avskild och trevlig" ställplats, som det stod i ställplatstidningen, men när vi kom ner dit var det stora skyltar "TJUVAR", så vi åkte vidare och for ner till Hunnebostrand igen, för där kände man sej trygg i allafall.

Nu står vi ju här i Huskvarna och vi har läst att det förekommer stölder även här i kring..

Men vi hoppas få stå ifred i natt, men kanske det blir campingplats i morgon..

3 kommentarer:

  1. Men fy vad obehagligt!
    Och man blir ju för himla arg och frustrerad samtidigt som man är helt maktlös mot detta: att man inte ens skall kunna ligga och sova i sin låsta husbil utan att vara rädd för liv & lem och att man ska få sin egendom skändad! Vad är det för galen värld, man fattar det inte- helt obegripligt...

    SvaraRadera
  2. Kan bara hålla med.. och det bara sprider sej, finns ingenstans som man är säker!

    SvaraRadera
  3. Det är tråkigt om det är så verkligen!! Peppar peppar har vi inte råkat ut för nåt när vi rullat runt. Har även stått på icke "skyltade" ställplatser. Bla vid kyrkor - brukar va ganska lugna ställen.
    Men visst reagerar man ju om man hör nån bil som kommer mitt i natten och folk som går utanför. Men som sagt peppar peppar....

    SvaraRadera