tisdag 28 augusti 2012

"Far ni barra.."

Sally 

Sally och Lisa njuter av golvvärmen

Lisa njuter av gubbvärmen..
"Det ska bli riktigt skönt att va av med er att tag och få lite unga kloka mänskor att umgås med, någon som orkar paja, krusa och släppa ut en när man säger till och in igen när man vill! Jag längtar redan efter Senny och Emilia, vi ska nog ha det mysigt vi!

Nu är ju Sally i Hammarland på semester redan, men där är det ju också en massa ungdomar som förstår sej på såna som oss, så hon har det säkert bra, annars skulle hon väl ha kommit hem för länge sen!
 Men jag undrar om hon inte börjar längta efter det varma hallgolvet jag?
 Nåja, det går bra att va utan henne, men nog har vi ganska mysigt när vi brukar ligga där, rumpa mot rumpa!
 Men nu ska jag njuta riktigt och ligga på borden hur mycket jag vill, nojsa och få dricka vatten ur kranen i badkaret och så fort jag har gått ut så ska jag jama att jag vill in igen!
 Kanske jag passar på att gå utanför grinden en sväng också, när ni inte är hemma och bultar i fönstren och skriker på mej, hehe..  

Men ha för alldel en trevlig resa och vila upp er ordentligt, för när ni kommer hem får ni börja städa, då är det troligtvis katthår på ställen ni inte ens kan föreställa er, hihi.. ni vet det där med att jag är så bra på att öppna garderoberna  MOAHAhahahah......  "

3 kommentarer:

  1. Men hahahah, Lisi-Maj,nu tror jag inte du vet hur sträng din storasyster är! ;)Fast det är klart, Senny & Emilia tycker väl bara att du är gullig hur mycket du än hårar och det är ju de som skall vara där o ta hand om dej allra mest...
    Så ta vara på semestern, lilla Silvertass!

    SvaraRadera
  2. Fniss, fin bild på Lisa å Sally me rumporna mot varann :)

    SvaraRadera